På afbud

De er ved at renovere lejligheden oppe på 5. sal. Jeg bor på 3. Og jeg er ved at blive vanvittig af at høre dem hamre vægge ned. De river ruder ud, og det ser ud, som om at toilettet allerede er blevet fjernet. (Når man kigger på containerens indhold, der står lige ud for hovedindgangen til bygningen.)
Det har stået på i 5 dage nu. Håndværkernes banken og boren er trættende.

Behov for ferierejse

Jeg sidder lige nu, mens håndværkerne holder kaffepause og leder efter flybilletter til Chicago. Jeg skal bare afsted hurtigst muligt. Væk fra larmen og støvet, de laver. Gad vide, om de har afbudsrejser over Atlanten?
Chicago? Jeg ved ikke. hvorfor, men jeg har en idé om, at det er en levende by. Med masser af kultur og kunst, som man kan opleve. Og det vil jeg gerne. Og så har jeg aldrig været i Chicago før.

Jeg ved godt, at det også er – og var – en gangster by. Men billederne af byens skyline og the Lakes har jeg altså forelsket mig i.
Flybilletterne, jeg har fundet, er heldigvis med direkte fly. Jeg kan være der i løbet af ca. 10 timer. Og prisen er meget rimelig. Jeg tænker, at jeg booker dem. Ringer til min kæreste og spørger ham om, hvad han laver i den kommende uge. Han har ferie, så måske har han noget på sit program. Selv har jeg ikke ferie endnu, men tænker, at jeg bare tager fri. Larmen ovenpå gør, at jeg alligevel ikke kan være 100% effektiv på jobbet, så det er bedre, at jeg tager fri.

Afsted over Atlanten

Min kæreste vil gerne en tur med til Chicago, så jeg beslutter, at jeg køber flybilletterne til Chicago til os begge to. Dernæst ringer jeg til min chef og fortæller ham, at i næste uge er jeg på ferie. Larmen ovenpå har ændret min oprindelige plan om at holde ferie i slutningen af august.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *