Ny jakke til ham

Sommerudsalget er ved at være overstået. Her har været travlt i butikken. Mange mennesker har benyttet sig af de mange gode tilbud, og vi er alt i alt godt tilfredse med, hvordan sommersæsonen er gået. Nu er vi ved så småt at gøre klar til efteråret og vinteren. Vi skal være klar – både i vores e-shop og i vores fysiske butik. Lige nu er vi i gang med fotografering af de ny produkter, vi får hjem. Vi har fået tilsendt prøver af de jakker, vi har bestilt, så vi kan starte fotograferingen i tide. Lige nu er det jakker til mænd, der bliver fotograferet. Der er mange. Det tager tid. Vi har fået fotografier fra leverandørerne, men vi vil også gerne have vores personlige præg med ind i produktbeskrivelserne. Derfor supplerer vi med fotografier af jakkerne i brug. Især sportsjakkerne volder lidt problemer.

Vi har et studie, men pladsen er begrænset. En cykel kan godt stå i det, og modellen, han kan så sætte sig på cyklen. Men fotografen er ikke helt tilfreds. Derfor har vi fundet på, at vi bruger et af de her elektriske løbehjul i stedet for. Så kan modellen rette ryggen, og det ser bedre ud.

Jakker til mænd

I kategorien ”Jakker til mænd” har vi flere underkategorier: Sportsjakker, vinterjakker, regntøj, fleecejakker, habitjakker osv. Du kan se alle kategorierne af herrejakker her: https://www.arkuri.dk/herretoej-349/jakker-237/

Der er mange.  Og vi er ikke nær bare halvt færdige. Som sagt kæmper vi med sportsjakkerne i dag. Vi har lavet kategorierne vindjakker og skindjakker. Nu mangler vi så ’habitterne’, ’fleecejakkerne’, ’cowboyjakkerne’ og den kategori, som vi kalder ’diverse’.
Man kunne sige, at vi måske kunne genbruge billeder fra tidligere efterårs og vintersæsoner. Muligvis. Men moden ændrer sig jo hele tiden. Farvevalgene og farvenuancerne skifter. Der er detaljer, som hele tiden ændrer sig. De skal kunne ses på fotografierne. Så vi fotograferer. I år er jakkerne til mænd generelt flotte. Jeg synes, de er meget pænere end sidste års udgaver. Det er selvfølgelig et spørgsmål om smag, og som de siger: Smag kan ikke diskuteres. Men generelt synes jeg, at jakkerne i år er flottere.

Nu venter vi så på, at partierne, vi har bestilt hos leverandørerne, kommer hjem. Det bliver et stort arbejde at få alle jakkerne pakket ud, hængt på bøjle og hængt op i butikken. Og så at få placeret de jakker, der ikke hænger til udstilling korrekt nede på lageret, så vi nemt kan finde dem, når en kunde bestiller en via nettet eller kommer i butikken.
Vi regner med at få partierne hjem i løbet af næste uge, så inden da skal vi have fotograferet alle jakkerne til mænd. Vi skal have sat dem på vores webshop, og vi skal have opdateret vores produktfeed, så vores affiliates kan opdatere deres sites. Deres andel af vores omsætning vokser støt år for år.  Vi har med andre ord meget travlt. Men det er betingelserne, når man sælger tøj. Der skal løbes stærkt. Vi skal jo også nå at fotografere de nye bukser og skjorter og andre produktgrupper, som vi sælger. I morgen tager vi fat på cowboyjakkerne.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *