Fallout – New Vegas

Fallout: New Vegas er endnu et spil i rækken fra Obsidian Entertainment som er udviklet af Bethesda Sofworks.

Fallout er et førstepersons rollespil ikke et Førstepersons skydespil. Spillestilen er temmelig anderledes ind de første spil i rækken. Det nye spil foregår nere jordnært og gennem øjnene på helten. Helten skaber du selv med navn og egenskaber som ændre gennem spillet.

Spillets omgivelser

Spillet forgår i den golde Nevada ørken i små byer, lejre fyldt med ruiner og muterede dyr. Det er langt fra hvad man er vant til i Fallout 3.

Spillet starter på den mest absurde måde ved at du bliver skudt og derefter efterladt til dig selv. En robot kommer dig til undsætning og hjælper dig til en doktor. Efter du er blevet rask går spillet rigtigt i gang. Du skal nemlig ud og tage din hævn på en Kasinoejer som er skyld i at du blev skudt.

Grafikken og Lydsiden

Fallout er ikke en direkte efterfølgelse af Fallout 3, men bruger den samme motor og stil. Det kan til tider godt ses og det er lidt en skam. Grafikken i Fallout 3 var ganske udemærket, men den skulle gengive alle lysene der er i en by fra Las vegas. Derfor syntes jeg godt at den kunne have været en smule bedre, men det kan sagtens gå an.
På lydsiden er ret ok og der er rigtig mange kendis stemmer med hos hovedrollerne. Det gør det hele lidt federe.

Konklusion på Fallout – new vegas

Hvis man tror man får et helt ny Fallout, så tro om for der er ikke mange nye tiltag, men det betyder bestemt ikke det er dårligt tværtimod. Hvis du aldrig har prøvet Fallout, så er dette spil varmt anbefales.

Hvad syntes i om spillet?

Disclaimer

1 kommentar

  1. Finny Svar

    Jeg syntes nu de gamle spil er en smule bedre, men måske det er for lang tid siden jeg spillede dem sidst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *