Populære strategispil

Strategispil har altid været populære. Der er noget helt specielt ved at være lidt smartere end sine modstandere og vinde kampen mod dem.

I brætspillenes verden er der da også mange forskellige strategispil at vælge i mellem. Så der er rig mulighed for at tage udfordringen op og se, om man kan overliste de øvrige spillere.

Et spil som Stratego har i årevis eksempelvis været ganske populært og vedbliver at være det. Spillet er et traditionelt strategispil for to personer, hvor det gælder at styre sine tropper til sejr og nedlægge fjendens fane.

Skak vedbliver også at være et populært strategispil, nøjagtig, som det efterhånden har været i hundredvis af år. Igen et spil for to personer. Grundreglerne er ganske lette at lære. Mens det er langt sværere at mestre spillet og dets uanede kombinationsmuligheder.

Af andre populære strategispil kan nævnes Settlers, Risk og 7 Wonders. Men der er selvfølgelig mange, mange flere at vælge i mellem.

Strategispil appellerer bredt til både mænd og kvinder samt til børn og voksne og har en helt special tiltrækningskraft, som næsten ingen andre spil kan mønstre. Derfor vedbliver strategispillene at være populære, også fremadrettet.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *