Afbudsrejser

Vi så på afbudsrejser til Spanien i går. Nu sidder vi så i lufthavnen og venter på, at flyet afgår til Costa del Sol. Det kom sådan helt impulsivt. Vi sad og kedede os og surfede rundt på nettet. Pludselig sagde min kæreste, at hun har fundet en meget billig afbudsrejse til Spanien. Hun spurgte, om jeg ville med. Selvfølgelig vil jeg det. Vi har jo ferie, og vi har ikke nogen planer, så hvorfor ikke tage til Spanien. Lidt sol her i efteråret er ikke dårligt. Vi kiggede derfor lidt på rejserne og fandt et godt sted i Costa del Sol.

Frem med badetøjet

Da vi havde købt rejsen, fik vi travlt med at finde badetøjet frem. Og sommertøjet. Kufferterne blev pakket, og vi er taget hjemmefra kl. 6 i morges. Barbarisk at skulle op så tidligt. Men vi skal flyve her kl. 9 og blev bedt om at møde op i god tid til check-in.

Vi kigger i de blade, vi har købt: Jeg har et blad, om biler i hånden og i min taske ligger der et blad om både. Min kæreste har et dameblad. Mode og makeup. Vi skal hygge os. Vi glæder os. Det bliver lækkert at komme lidt væk. Jeg har ringet til vores forældre for at fortælle dem, at vi tager afsted og kommer hjem om en uge. Forhåbentlig med en god, brun farve i ansigterne. Min kæreste taler med en veninde. Hun fortæller også hende, at vi tager afsted.

Forsinket flyafgang

Der er kun en halv time til, at vi skal flyve, og jeg kan se, at der står en steward og gør sig parat til at annoncere ombordstigningen. Men han siger, at vi har en lille flyforsinkelse. Et lille teknisk problem med maskinens aircondition. Det er ved at blive lavet nu. Men vi bliver nok nødt til at udskyde ombordstigningen i en lille, halv time. Ok. Det er til at overkomme.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *