Newcastle flybilletter?

Der kommer nogle helligdage i de kommende uger, som ligger rimeligt tæt på weekender, hvor vi har fri. Så vi har besluttet at tage nogle fridage i sammenhæng med én af helligdagene for at kunne tage et smut på ferie. Vi har sådan set ikke helt bestemt os for, hvor hen, vi vil. Det finder vi ud af.

Billig billet

Min kæreste vil gerne til Newcastle, selv vil jeg gerne til Edinburgh. Min store søn læser til arkitekt i Edinburgh, og min kærestes store datter læser i Newcastle upon Tyne. Vi vil gerne besøge dem i et par timer, så vi tænker, at den bedste løsning er at finde et par billige flybilletter til Newcastle eller Edinburgh. Så kan vi leje en bil og køre fra den ene by til den anden en dag. Afstanden er ikke så stor. Højst 3 timer i bil. Det skal være en overraskelse, at vi kommer og ser til dem. Vi ringer dem først op, når vi er ankommet. 
Det afgørende, for hvilken by vi flyver til, er prisen på billetterne. Vi køber de billigste flybilletter.

Et rart sted at bo kan vi sikkert sagtens finde i begge byer. Og så er det bare med at komme sted, og opleve en lille del af Skotland og Northumbria. Der er masser at se: Hadrians Wall, grænsen mellem England og Scotland, Northumbria National Park, den gamle by i Edinburgh, whisky smagning, og hvis vi kan nå det, nu hvor vi har besluttet, at vi lejer en bil, så ville det være en oplevelse at se Loch Ness osv. Vi skal nok få brugt tiden.

I eftermiddags var jeg så på nettet for at finde de billigste flybilletter til enten Newcastle eller Edinburgh. Et eller andet sted var jeg heldig. De billigste, jeg fandt, går til Edinburgh. De blev købt og betalt lige med det samme.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *