At rejse alene

Der kan være mange grunde til, at du vælger at rejse alene. Det kan være, at du trives fint i dit eget selskab og ønsker at være uafhængig, det kan være for at udfordre dig selv, måske du er netop blevet single efter en skilsmisse eller noget andet. Det er ikke for alle, men vi har her samlet et par tips til, hvordan du får mest ud af at rejse alene.

Du kan af og til spare penge ved at booke din rejse kort før afgang, hvis du er fleksibel. Det er tit nemmere at få 1 billet. Og det er jo altid billigst via Rejsepriser.dk – https://www.rejsepriser.dk/

Mange er bekymrede for at gå ud at spise alene, men det behøver du ikke være. Spis eventuelt i baren, hvis der er en sådan. Snak med tjenerne, det synes, de tit er hyggeligt. Cafeer og spisning udenfor er ofte attraktive for folk, der rejser alene. Sid måske med en bog, hvis du synes, det virker bedre for dig.

Så er der det at føle sig sikker. Hvordan gør man det? Hold dig til åbne steder, hvor der er mennesker. Gå selvsikker og med et formål. Hvis det ikke føles rigtigt, så tro på din fornemmelse. Træk ikke opmærksomhed på dig selv ved at bære dyre smukker. Lyv gerne lidt. Hvis nogen spørger om du er alene, så sig for eksempel at du venter på en ven.

Efterlad en kopi af din rejseplan ved en ven eller familiemedlem, og sørg for at holde jævnlig kontakt. Sørg også altid for at have identifikation på dig.

Hvad angår mig selv, skal jeg snart på min 10. tur alene – lidt af et jubilæum! Jeg har fundet billige flybilletter til London, så jeg er ved at lave min research til steder at se og restauranter, jeg gerne vil spise på. Hvor går din næste tur hen, hvor du rejser alene?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *