Jul i juli

Der er nogen, der siger, at det er jul i juli måned. Og det er, fordi de er ved at planlægge vintersæsonen. Især tøjforretninger. Eller modebutikker. De har jo allerede købt deres efterårskollektioner ind. Og nu skal de så lave gode aftaler for vintersæsonen. Sådan er det også for mig. Jeg er godt nok ikke forhandler af tøj, men jeg er hende, der står for hele min families – og pap-families – tøjindkøb. Vi er mange.

Altid overrasket

Faktisk overrasker det mig hvert år, hvor mange mennesker det egentlig er, jeg har ansvaret for at købe tøj til. 23 personer, i alt. Det inkluderer selvfølgelig alle børn og bedsteforældre. Men fordi vi i min familie er et sammenrend af papfamilier, så er det lige pludseligt blevet til 8 bedsteforældre, 11 børn og 4 ekstra fædre og mødre.

Man kan sige, at vi udgør et godt team, fordi vi kan godt få nogle gode handler hjem, fordi vi køber i store mængder. Det er jo ikke, sådan at vi bare køber 2 eller 3 T-shirts eller par bukser. Nej, vi køber mindst 24 T-shirts eller 24 par bukser. Og børn vokser jo hurtigt, så 24 par bukser er ikke altid nok.

Lige nu er jeg så, her i 36 graders varme – på udkig efter vintertøj. Det er lidt af en udfordring, når man helst vil ligge nede ved poolen og bare nyde solen og varmen på huden.

Nemme tøjindkøb

Men det går ikke. Der bliver ikke noget med at dase ved poolen for mig i dag. Jeg skal have ordnet de indkøb, så jeg kan tage fri fra at søge på internettet i morgen, hvor det bliver op til 40 graders varme. Og så skal der bare være tid nede ved poolen. Ellers brænder min hjerne sammen.

Uanset hvad – her er mine favoritbutikker: https://www.storedrenge.dk/ , https://www.arkuri.dk/ og https://www.arkuricurvy.dk/

Men de jakker til mænd, som jeg har fundet, er ikke særligt vinteragtige. De er mere til brug en kølig sommeraften. Du ved sådan vindtætte og tynde i det. Behagelige, fordi kroppen kan ånde i dem. Men de kan ikke bruges til vinter, hvor det kan blive ned til minus 10 – 15 grader. De er godt nok flotte, og jeg kunne godt finde på at bestille et mindre parti af dem, så alle de voksne mænd her i familien kan prøve dem. De har jo mange aktiviteter udendørs, så måske vil de være ideelle, når efteråret kommer.

Skal finde de vinterjakker

Men, jeg er nødt til at finde gode vinterjakker. De skal ikke gå og fryse – mændene i min familie. De skal klædes godt på. Også om vinteren.
Jeg har brug for at købe nogle af jakkerne i meget store numre. Et par af mændene i min familie har virkeligt brug for tøj i store størrelser. De er kæmpestore. Ikke fordi de er for fede. Mere, fordi de er meget høje. Og det volder dem problemer. Ikke kun med hensyn til at finde smart tøj. Også fysisk. En af papfædrene har meget ofte rygsmerter. Kun fordi han er høj. Jeg har hørt, at det er et problem, mange høje mennesker har. Det er synd for dem. Det betyder faktisk, at der er dage, hvor de ikke kan gøre noget fornuftigt her i kollektivet.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *