Afbudsrejser på tilbud

Er det ikke bare vidunderligt at tænke på, at om få uger så skal I til Grækenland. I skal bade og nyde solen. Og varmen. Også selvom I godt ved, at der kan blive for varmt. Det der med bare at ligge i solen og mærke, at sveden pibler ned ad ryggen – i 40o varme er der bare noget helt særligt skønt ved. Ok, der er blevet købt solcreme i faktor 50+, sådan som det anbefales. Men bare tanken om, at I også kan tage en dukkert i det turkisblå vand og faktisk se havbunden – og fisk – er betagende.

Grækenland

Beslutningen om, at I skal til Grækenland, blev taget efter flere ugers søgen efter charterrejser. Det var virkeligt svært at beslutte sig. Tilbuddene var mange, og der var muligheder for at bo på eksklusive hoteller med all inklusive såvel som at bo i mere beskedne hotellejligheder, hvor I har direkte udsigt til stranden og havet. I kiggede på rejser til Spanien, men fordi I allerede har været der, mange gange, havde I lyst til at prøve et nyt sted. Derfor begyndte I at kigge efter rejser til Grækenland. Også selvom de har et helt andet alfabet dernede, og selvom I ikke kan en eneste glose på græsk.

Kigger på afbudsrejser

Det skræmmer jer ikke. Billederne fra de smukke strande og de hyggelige, små lejligheder overtalte jer. I taler også en del om muligheden for et godt tilbud på afbudsrejser.

Og jeg kan sige som insider i denne del af verdenen, at det skal I være glad for. I får en vidunderlig ferie dernede. I bliver modtaget med åbne arme, og I forlader stedet med en viden om, at den kærlighed, som familien, der driver den lille virksomhed, viste jer, er ægte. I vil helt sikkert vende tilbage til Grækenland. Her er det nemlig ikke kun om turisme og business, det handler om. Det handler om at være menneske – først og fremmest.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *