En sjov oplevelse i miniature størrelse

Mini-zoo er en god oplevelse

Det er en sjov oplevelse at tage i zoologiske have. Der findes mange store parker rundt i hele landet. Dog findes der også lignende parker, som er en smule mindre, de såkaldte mini-zoos.

Du skal dog ikke lade dig snyde af størrelsen, da en mini-zoo stadig bærer på minder og oplevelser i samme omfang som en almindelig zoologisk have, blot er det typisk nogle andre dyr, som man kan møde i de små zoologiske haver.

Kom tættere på dyrene

En mini-zoo har stadig mange sjove og eksotiske dyr, selvom stedet ikke er helt så stort som de mere kendte og større zoologiske haver. Derudover giver de små zoos dig ofte mulighed for at komme en smule tættere på dyrene. Dette er en speciel oplevelse, som hele familien kan sætte pris på.

 

Mini-zoos er som navnet siger simpelthen en mindre zoo. Derfor er der også ofte færre besøgende, hvilket ofte give en mere tæt og intim atmosfære – det bliver på den måde ofte hyggeligere at besøge en mindre zoo frem for de store zoologiske haver og dyreparker.

Afslappet miljø

Miljøet i en mini-zoo er ofte mere afslappet end i de større zoologiske haver. Da der er knap så mange mennesker, er det nemmere for dig at gå frit rundt i parken og lettere at komme til at se de forskellige dyr. Det kan endda være, at du kan komme i kontakt med nogle af dyrepasserne og få en snak med dem om dyrene og arbejdet med at passe dem. På den måde kan du opleve endnu mere. Mini-zoos er ofte ikke så omtalt som almindelige zoologiske haver, men de er det værd at tage ud og se. Der er fyldt med spændende dyr og masser af gode oplevelser.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *