Er dyr altid bedre?

Ofte ser man at den dyreste model af et-eller-andet er den bedste – det gælder i hvert fald ofte i forbindelse med restauranter, tøj, biler og meget andet. Men, det er heldigvis ikke sådan indenfor alle brancher, og det vil jeg skrive lidt om her. Jeg er nemlig tilhænger af at spare, hvor spares kan. Det er ydermere realiteten for mange studerende (som mig selv), at man ikke bare kan bruge løs af sine penge.

Jeg går meget op i vægtløftning og styrketræning, og indenfor denne genre koster udstyr og kosttilskud altså bare mange penge. Det kan dog lade sig gøre, at finde nogle billigere alternativer.

Spar penge på sko og kosttilskud

Når man snakker kosttilskud, så har de fleste en mening – og langt de fleste der går op i træning, har investeret i en eller anden form for kosttilskud. Det er en milliard industri, og mange unge mennesker bruger mange penge på proteinpulver og lignende. Jeg er én af de unge, og kosttilskud er en fast del af mit budget.

Jeg plejede altid at købe mit kosttilskud i Danmark, men har erfaret at man kan få det meget billigere i England. Derfor anbefaler jeg altid mine venner, at de køber deres proteinpulver i udlandet. Det har samme høje kvalitet, gode smag og aminoprofil. Det koster bare meget mindre.

Når man går op i styrketræning, CrossFit eller vægtløftning – så er man nødsaget til at investere i et par vægtløftningssko. Det gavner simpelthen bare ens træning på så mange niveauer, at man næsten ikke kan forstå det. Sådan oplever rigtigt mange udøvere dét i hvert fald. Når det kommer til vægtløftningssko er der også rigtigt mange modeller, og særligt vægtløftningssko fra Adidas er meget populære.

Hvis du vil investere i et par vægtløftningssko, så er den dyreste model ikke nødvendigvis den bedste. Adidas har eksempelvis også vægtløftningssko i forskellige prisklasser – og der er sat verdensrekorder i begge modeller. De er begge lavet i et lækkert, åndbart materiale; der er altså bare den forskel, at det ene par er 1000 kroner dyrere end det andet. Det kan godt betale sig, at holde øjnene åbne.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *