Sådan fik jeg lynhurtigt og billigt internet

Jeg havde længe frygtet, at det ville blive en meget dyr fornøjelse, når jeg skulle finde den rigtige bredbåndsløsning til mit nye hjem. Efter lang tids overvejelse er jeg flyttet i et større hus, og med en familie på 5 og 3 hjemmeboende teenagere skal internettet kunne holde til alt fra surfing på internettet og PlayStation spil til downloading af opskrifter. I min søgen efter den bedste løsning faldt jeg hurtigt over de to tvesindede udbydere – Hiper og Fullrate. Disse to virksomheder udbyder hver især forskellige former for internet, og deres forskellige bredbåndsløsninger og abonnementer afhænger derfor af flere forskellige faktorer. I denne artikel kan du læse mere om de to mest udbredte former for internet – almindeligt bredbånd fra Fullrate og fibernet fra Hiper. Derudover kan du læse mere om, hvordan du med en rabatkode fra Rabatbanditten.dk kan spare mange penge på din nye internetløsning.

Almindeligt bredbånd – kobberforbindelsen fra Fullrate

Kobberforbindelsen er det, som vi i Danmark kalder for almindeligt bredbånd. Denne form for bredbånd er desuden den mest udbredte type, hvilket skyldes, at det var denne forbindelse, som først blev brugt, og som har flest kabler gravet ned i landet.

Hvis du ikke ønsker at bøvle med opsætning af en ny form for internet, så er denne bredbåndsløsning den ideelle. Hos rabatbanditten.dk er udbyderen Fullrate blandt de mest populære udbydere, når det gælder almindeligt bredbånd. Hos Fullrate kan du nemlig finde lige netop den løsning, som passer til dig og din familie, alt efter hvor meget I bruger internettet. Dette betyder, at du selv kan vælge hastigheden og dermed også prisen.

Personligt passede abonnementet med 50/10 Mbit om måneden perfekt til vores familie. Vi har endnu ikke oplevet problemer med internettet, og hele familie kan bruge nettet på samme tid, uden at der opstår komplikationer. Efter en Google-søgning fandt jeg ligeledes en rabatkode til Hiper fra Rabatbanditten.dk, så jeg for kun 269 kr. om måneden kan få lynhurtigt internet til hele familien. Efter lang tids overvejelse besluttede jeg mig ligeledes for at oprette et mobilabonnement og en TV-pakke hos Fullrate. Jeg har i længere tid oplevet, at det er vanskeligt at holde styr på ens regninger, hvis man har TV ét sted, mobilabonnement et andet sted og bredbånd et helt tredje sted. Som kunde hos Fullrate har jeg det hele samlet ét sted, mens jeg samtidig har lynhurtige forbindelser på familiens elektroniske enheder.

Fibernet fra Hiper

Min familie og jeg har været heldige med, at vores nye hus er placeret i nærheden af de nedgravede kabler – men ikke alle er lige så heldige som os. Jeg har gennem min søgen efter det ideelle internet nemlig hørt om flere personer, som er så uheldige at bo langt fra kablerne, og som dermed oplever store problemer med hastigheden på deres internet. Hvis du har samme problem, behøver du ikke at være bekymret – for der er en internetløsning, som kan løse dette problem – nemlig fibernet. Fibernet er en forbindelse, som er aldeles attraktiv inden for områder med dårlige kabelforbindelser. Dettes skyldes, at denne form for internet bliver transporteret via lyskabler og ikke kobberkabler ligesom de traditionelle fastnetbredbånd. Disse lyskabler gør, at din internetforbindelse transporteres med lynets hast, så du får en lynhurtig forbindelse til hele familien.

Blandt de førende inden for fibernet er Hiper.dk, som er kendt for at være Danmarks bedste og hurtigste internetløsning. Dog behøver fibernet fra Hiper ikke at koste en formue, for med en rabatkode fra Hiper kan du nemlig få hele 1.000 Mbit for kun 299 kr. om måneden, hvilket er nok til at kunne trække alle familiens elektroniske enheder, hele døgnet. Denne løsning er uden tvivl den bedste for dig, som oplever dårlig internetforbindelse grundet afstanden til kobberkablerne.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *