Jeg vil også have en e cigaret

imgass

Nu har jeg været storryger i rigtig mange år, hvilket mange af mine bedste venner også har været i mange år. Jeg er bare den eneste tilbage, der stadig suger i de kræftpinde.

Jeg er sikker på, at hvis man åbner mine lunger op, vil de være et klassisk eksempel på et sæt rygerlunger. De ville helt sikkert kunne bruges hos kræftens bekæmpelse til skræk og advarsel.

Sidste sommerfest vi mænd holdte, havde en af mine venner købt sådan en e cigaret og det grinede alle ret så meget af. For gud hvor så det tåbeligt ud,når han stod der med den e cigaret i munden. Det lignede jo til forveksling en pibe uden hoved. Jeg kunne på det gældende tidpunkt heller ikke se, hvordan den skulle kunne virke.

Den tanke havde jeg dog kun indtil jeg tog et hvæs af den. Hold da op den var krads. Den gav mig et flash back til dengang jeg var en lille knægt. Jeg havde nemlig stjålet en grøn cecil af min morfar, mens han arbejdede i tømrerværkstedet. Jeg sneget mig over bag deres store lade, hvor jeg tændte op i den grønne cecil cigaret. Jeg glemmer det aldrig, jeg hostede i flere minutter efter. Hvis det ikke var fordi, jeg havde taget en redbull lignende sodavand med, var jeg sikkert gået til.

Det samme skete der med e cigareten, da jeg tog et hvæs af den. Der var det bare e cigaretten, der smagte af redbul. Det smagte faktisk ikke så ringe igen borset fra jeg var ved, at hoste mig selv ihjel. Der blev jeg alligevel overbevist må man sige, men jeg fik aldrig startet på sådan en e cigaret.

Det gjorde til gengæld alle mine venner, hvor 4 af dem hverken ryger eller damper den dag i dag. Der er altså ret godt gået.

Derfor måtte jeg til dette års sommerfest stå uden for alene og ryge det meste af tiden, fordi de andre kunne sidde inden for og dampe løs. Der tænkte jeg, at nu måtte det være nok. Ikke nok med at jeg skulle stå uden for alene og hoste og pruste af den tjære røg, men de andre kunne også sidde inden for og drikke og dampe løs som i gamle dage.

Jeg vil også have sådan en god e cigaret til indendørsbrug!

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *