Stopper videoovervågning kundetyveri? – Ja! Det er selvfølgelig svært at kalde dem for kunder, når de stjæler. Husk på, at dette er helt normale mennesker der ikke er ’professionelle’ tyve. Mennesker som disse, har som regel ikke engang intentioner om at stjæle når de træder ind i butikken. Ifølge omfattende analyser har 72% af dem der stjæler fra butikkerne, slet ikke planlagt det!

Altså, kan vi konkludere at kunder stjæler grundet en impuls handling når de bliver mødt med muligheden, for at få det produkt de så inderligt vil have. Dette er her synlig videoovervågning spiller en maximal rolle. Synlige kameraer vil fjerne denne ’følelse af mulighed’ som kunden bliver mødt med. Traditionelle kameraer er helt bestemt på listen over redskaber, der fjerner denne impuls følelse kunderne for – og dermed stopper tyveriet!

Hvornår virker det ikke?

Det er vigtig at butikken har overvågning overalt i butikken. Mange butikker laver fejlen at de kun sætter kamera op i nærheden af meget dyre ting, eller ting som er lette at stjæle. Dette stopper ikke kunden/tyven. For at modsvare dette, bærer kunden bare produktet væk, og gemmer det derefter på kroppen (eller i tasken), for derefter at forlade butikken. I de fleste tilfælde bliver kunderne fanget på kamerarene, i færd med at gemme produktet.

Heldigvis er moderne kameraer forholdsvis billige og lette at installere. Nutidens teknologi kan gøre kamera overvågning til den absolut bedste og billigste løsning, for at forhindre kundetyveri. Mange virksomheder er dog ikke klar over, at mindre ikke er bedre. Mange bliver fristet ved de små, smarte, mikro kameraer. Men i virkeligheden bør kameraerne være synlige, da dét er den ultimative faktor, når det kommer til ren faktisk at forhindre tyveriet.

Jeg har nu arbejdet med salg af videoovervågning i mange år, og jeg har hørt flere af mine kunder, at deres svind er faldet med mange procent. Det er bestemt en stor lettelse for de fleste butiksejere, for der er ikke noget værre end at tabe penge på tyveri – og det kan ovenikøbet være en kæmpe udgift. Du gør altså dig selv en stor tjeneste ved at investere i moderne og billig videoovervågning. Hvis du vil sikre din butik, dine kære og dine værdier bedst muligt, så er det vejen frem.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *